Sivas 1 Şubesi

VAKİT VEFA DESTEK GRUPLARINA KATKI SUNMA VAKTİDİR

Değerli Üyemiz,

Bildiğiniz gibi İçişleri Bakanlığımız, Corona virüsü salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için Vefa Sosyal Destek Grupları'nı devreye soktu.

Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şube olarak ilimizde ve ilçelerimizde Vefa Destek Grubuna katkı sunmak üzere pek çok üyemiz bizlere ulaşarak bu gruplara katılarak aktif görev almak istediklerini beyan etmişlerdir. Bunun üzerine Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim Bir Sen Sivas 1 Nolu Şube olarak koordinasyon sağlayıp her zaman devletimizin yanında olduğunu gösteren gönlü yüce tüm üyelerimizle sürece katkı sunmak istemekteyiz.

Bu çalışmalarda yer almak isteyen tüm eğitim çalışanlarımızı yetkililer ile irtibatlandırmak istiyoruz.  Görev almak isteyen arkadaşlarımız Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 0346 2805802 veya 0346 2805822 numaralı telefonlarına isimlerini yazdırabilirler.

İhtiyaç halinde kendileri ile irtibat kurulacaktır.

Görev almak isteyen kişilerde herhangi bir kronik rahatsızlığın olmaması kendi sağlıkları açısından önem arz etmektedir.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.